28 квітня 2021 | Фоміна Віра

Тиждень антиалкогольної та антинаркотичної пропаганди

В рамках тижня антиалкогольної та антинаркотичної пропаганди, який тривав з 19 по 23 березня, в нашій школі було проведено ряд заходів.
Розпочався тиждень з випуску інформаційного бюлетеня «Тобі варто про це знати» та оформлення стенду у фоє школи. Стенд прикрашали висловлювання-заклики до здорового способу життя та гасла проти куріння, вживання алкоголю та наркотиків.
Протягом тижня на уроках громадянської освіти учні разом із учителем Линник С.В. розглядали питання «Наслідки вживання наркотиків та нікотину на організм людини». На уроках правознавства учні 9-х класів ознайомились з прикладами злочинів, скоєними під дією наркотичних та алкогольних речовин. Проведено бесіди з 7-ми класами «Станція під назвою Життя».
Підсумком тижня став флешмоб «#Здоровотанцюю», на який надихнула #MIEDINOBA Наталия Миединова, підготовлений психологічною службою разом з учнями 4-х класів.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.