25 червня 2021 | Фоміна Віра

Станція моніторингу якості повітря запрацює у Нашій Першій!

50 нових станцій моніторингу якості повітря запрацюють в Україні завдяки активним вчителям та учням!
До Дня Землі, який ми відзначаємо 22 квітня, ЮНІСЕФ та EdEra розробили урок на тему екології та кліматичних змін «Планета - мій дім». 4 тисячі вчителів/-ьок провели цей урок у своїх школах, а дехто взяв участь у розіграші подарунків, станцій моніторингу повітря від Saveecobot, поділившись фотозвітом у Facebook та додавши хештег #планета_мій_дім.
Цими днями 50 станцій моніторингу повітря SaveEcoSensor 3.0 від SaveDnipro поїхали до шкіл по всіх куточках України. Вчителі разом з дітьми пройшли онлайн-тренінг із збирання та користування станціями. Станції допоможуть відслідковувати пилове забруднення та інші показники повітря біля шкіл, а дані передаватимуться у мережу та будуть доступні для перегляду з будь-якої точки світу!
Нагадуємо, що матеріали для уроку “Планета - мій дім” постійно доступні на платформі EdEra за посиланням: https://bit.ly/2O7x7VQ. Ви можете завантажити матеріали та відео й провести урок у своїй школі та класах. Детальніше про моніторинг повітря та станції моніторингу можна дізнатися у SaveDnipro.

Учні 6А класу (класний керівник Скубенко Т.М.) до Дня Землі провели урок "Планета - мій дім" та стали переможцями у розіграші «Найбільшого уроку у світі» з екології та кліматичних змін! #планета_мій_дім!


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.