1 липня 2021 | Фоміна Віра

Випуск 2021

Здається, одинадцять років пролетіло непомітно. Наші діти - випускники.
Усупереч прогнозам та усіляким обставинам свято відбулося.......
На затишному подвір'ї рідної школи, у родинному колі, серед друзів випускники, батьки, педагоги Нашої Першої зібрались, щоб провести найважливіше свято для кожного учня - випускний вечір. Надзвичайна ейфорія панувала на святі: урочистість, ніжність, вишуканість, оригінальність, сміх, сльози радості та вдячності, непідкупні враження та емоції , а також тривога перед майбутнім вирували у мелодіях пісень та слів вдячності.

Пишаємося нашими випускниками, адже маємо трьох медалістів та шістьох відмінників. Діти доклали багато зусиль, щоб здобути високі бали на ЗНО. Це їм вдалося!!!!!

Багато чудових сюрпризів підготували до свята і діти, і батьки. "Відриватись від землі, але повертатись додому, шанувати батьків, родину, бути мудрими і впевненими у собі" - девіз свята, напутнє слово директора, класних керівників та батьків. Останній шкільний вальс закрутив пари, мелодія пісні, фото, обіцянки про зустрічі, хвилювання  - і все, прощай, дитинство, здрастуй,  юності пора!


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.