18 серпня 2021 | Фоміна Віра

«У мандри Україною»

Україна - найбільша країна Європи. На території нашої Батьківщини існує безліч місць, які хочеться відвідати, бо ніде більше в світі нема такої краси, як на нашій рідній землі.
Саме тому учні 3 -Б та 3-В класів здійснили подорож Україною. Діти побували в колоритній маленькій «Венеції» в Одеській області, подорожували «Африканською Саваною» в Херсонській області, побачили куточок Японії в Ужгороді, милувались Альпійським пейзажем в українських Карпатах та побачили ще багато інших не менш цікавих та красивих місць. Діти зрозуміли, що не треба їхати десь далеко, щоб побачити таку неперевершену красу. Учні третіх класів радо ділилися враженнями.

Третьокласники хочуть й надалі подорожувати рідною Батьківщиною та пізнавати багато цікавого про Україну, адже наша країна має безліч прекрасних місць, які вражають, дивують, захоплюють та надихають.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.