19 серпня 2021 | Фоміна Віра

Інтелектуальний турнір «Україна звитяжна»

19 серпня учні 7-х класів стали учасниками інтелектуального турніру "Україна звитяжна", присвяченому 30-річчю НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ. Ця гра сприяла поповненню знань школярів про військову героїку України від княжих часів до наших днів. Цікаві факти про видатних українських полководців, діяльність військових формувань, зброю, визначні та маловідомі битви на українських землях спонукали учнів задуматись, яку ціну віддали наші співвітчизники заради незалежності України, а у світлі сьогоднішніх подій-поважати захисників територіальної цілісності нашої держави.

У турнірі здобула перемогу команда «Синіх» (дівчатка). Але усі учасники гри були активні, обізнані та допитливі. Приємно відзначити, що учні нашої школи добре знають історію України, шанують традиції нашого народу, люблять рідну землю та піклуються про неї. Дякуємо усім учасникам турніру. Вітаємо з Днем Незалежності України! Слава Україні!

 Класні керівники 7-х класів


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.