28 серпня 2021 | Фоміна Віра

Завершення проєкту “GO×Change”

20 областей, 57 шкіл, 421 учасників, 92 вчителя об'єднав онлайн табір «GOxChange у школі» Нашими партнером та другом стала школа-партнер із Мирнограда (Донецька область). Чим ближче ми наближались до закінчення проєкту, тим ясніше ставала свідомість того, що ми робили щось нове, важливе та мотивуюче для дітей, для наших рідних шкіл та міст. Два тижні нових знайомств, зустрічей з цікавими особистостями, які живуть і творять в Україні; захопливих пригод, віртуальних подорожей Україною та дослідження рідного краю. П'ять успішно виконаних проєктів, серед яких відеоробота «Сміла+Мирноград», колаж «Обличчя мого краю», кулінарна книга «Унікальні рецепти за кращими традиціями», яка об’єднала страви з Черкащини та Донеччини (вийшли абсолютно нові кулінарні шедеври), проєкти муралів, які діти хотіли б бачити у своєму місті, та навіть об’єднання легенд Сміла-Мирноград! На перетині співпраці між Смілою та Мирноградом з'явилася ідея спільної легенди, у якій тендітна дівчина Сміла зустрічається з мужнім хлопцем-шахтарем, яку наші кемпери втілили у спільному муралі.

Дякуємо нашим дітям Польовому Максиму, Ільченко Іллі, Серьогіній Катерині, Мірзі Анні, Пономаренко Наталії, Лобачовій Софії, Тимошенко Даніїлу, Рясній Вікторії на нестандартне та креативне мислення, відкритість до нового та за наш спільний результат. Вони вперто руйнували стереотипи день за днем, чим викликали захоплення! Ми зі школою-партнером шукали спільності, які нас єднають, а знайшли набагато більше- друзів, з якими хочемо продовжити співпрацю та спілкування. Лише разом ми - Україна!


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.