28 вересня 2021 | Фоміна Віра

До Всесвітнього дня туризму

27 вересня відзначається Всесвітній день туризму.

На шкільному подвір'ї змагались учні 7–их, 8–их класів, команда «Туристи» і «П'ятнадцять кепок». Провели цікаві конкурси «Перехід болота по купинах», «Подолання річної переправи через місточок», «Штурм скелі». Сподобався учасникам змагань і конкурс «Секрет рюкзака», де учні вибирали ті речі, що дійсно знадобляться у поході та правильно складали їх у рюкзак. Були активними у розгадуванні вікторини «Справжній ватажок».

Кожен проявив свою кмітливість, ерудованість, вміння долати перешкоди, які зустрічаються на шляху туристів. Але який же похід без пісні під гітару? Послухали пісню про туристів у виконанні Попкової Анастасії, Василенка Максима, Галіби Іллі. Зігрілись ароматним лісовим чаєм, зробили фото на пам’ять. За підсумками журі найбільшу кількість балів здобула команда «П'ятнадцять кепок».

Туристи – найщасливіші люди, бо вони співають під гітару пісні, бачать небо крізь палатку, чують шелест листя, потріскування вогнища, де живе жагуча юність.

Р.А. Мальований, вчитель фізичного виховання,
Л. І Подрушняк, вчитель географії


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.