22 жовтня 2021 | Фоміна Віра

Rольоровий тиждень

А у нас - кольоровий тиждень!
«Бережіть природу!» - під таким девізом пройшов перший день в зеленому.
Лідери школи провели опитування «Як зберегти нашу планету?», учні 5-6 класів створювали колажі «Зелена планета», а найменші подорожували з чарівною Флорою та вчилися бути другом природи.

 

 

 

 

 

Колір дня - синій!
Цей день присвячений економному споживанню води. Водні ресурси слід берегти, особливо враховуючи те, що їх, придатних до споживання, не так вже й багато. Про цей та багато інших цікавих фактів дізналися учні на уроках, а на перервах відгадувати загадки і ребуси. І традиційна фотосесія завершила цей день, наповнений позитивом і гарним настроєм!

 

 

 

 

 

Good morning, the Red Day!
«Вирішуємо конфлікти словом!» - девіз дня. Наш кольоровий тиждень та тиждень англійської мови триває, а ранок розпочався із привітань різними мовами. Сьогодні в кожному класі порушено тему конфліктів, боулінгу та способів вирішення даних ситуацій. Ігри, поради, веселі перерви створювали неймовірну атмосферу відкритості та успіху.
І цей позитивний - червоний день - вдався на 100%!

«Подаруй світу посмішку!» - так тепло розпочинався наш жовтий день. Лідери школи, зустрічаючи учнів та вчителів, дарували веселі смайлики та позитив на весь день.
Музичні перерви, цікаві вправи для найменших учнів, інсценізаціі, загадки та просто гарний настрій - це те, що так потрібно кожному …
Ми прагнемо, щоб у нашому закладі було затишно, радісно, а дитячі очі сяяли від щастя!
«Веселкова джинсоманія» - завершальний день нашого кольорового тижня. Скільки неймовірних емоцій, позитиву отримали наші учні. Кожен день був яскравий і неповторний!
Хочеться подякувати педагогам, лідерам учнівського самоврядування, учням, які долучилися до проведення цих яскравих днів!

Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.