25 квітня 2022 | Фоміна Віра

Великодня зустріч із друзями

Свята, зазвичай, завжди об'єднують друзів і родину, але особливого значення у нас, українців, має християнське свято - Велидень. Його чекають і готуються з надзвичайною ретельністю. Адже це час, коли здійснюються мрії, з'являються нові плани та ідеї, це мить, коли здобуваєш новий досвід.
Нещодавно Наша Перша поповнилася новими учнями з різних куточків України. Приємно усвідомлювати, що за такий короткий час ми стали справжньою командою однодумців, а Великдень став чудовою нагодою для зустрічі, великим родинним святом. Діти, учителі, батьки, майстри-"наставники "- усі разом створювали атмосферу свята: майстер клас з витинанки, розфарбовування смаколиків, писанкарство. Атмосфера, як завжди, була дружньою, затишною та святковою.
Маленьке диво - народження писанки, виготовлення смаколика - діти створювали власноруч, у когось виходило краще, у когось - не дуже, але це викликало приємні посмішки, підбадьорювання від учителів та інших дітей, одним словом- як у великій сім'ї. Це дуже важливо - відчувати підтримку і взаємозв'язок.
Після свята залишились чудові вироби, незабутні спогади, вражаючі світлини та подяки від наших учнів та батьків.
Приємно робити одну велику справу для нашої країни, для збереження традицій, для продовження їх у майбутньому.
Слава Україні!!!
Героям слава!!!

Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.