11 травня 2022 | Фоміна Віра

Навчання під час війни: можливості та матеріали

Усі охочі й надалі можуть користуватися навчальною платформою дистанційної школи «Оптіма» безоплатно. Для навчання не потрібно документів чи обґрунтувань, тільки бажання та доступ до інтернету.

Школярі, які навчаються за благодійним пакетом, наприкінці навчального періоду зможуть завантажити довідку з оцінками для надання в основний заклад освіти. Також можна отримати всі необхідні документи про освіту державного зразка. Заявку можна подати на сайті школи за посиланням.

У межах меморандуму між МОН із приватною дистанційною школою «Атмосферна Школа», учням 1-11 класів, які залишилися на тимчасово окупованих територіях, надається можливість на безоплатній основі завершити навчальний рік і отримати відповідні документи у «Атмосферній школі».

Для проходження річного оцінювання в дистанційній формі батькам достатньо написати заяву на сайті школи та мати доступ до інтернету. Школа навчає школярів дистанційно за очною програмою 1-11 класів, що повністю відповідає навчальній програмі МОН. Дистанційна школа є ліцензованим освітнім закладом і має право надавати учням свідоцтва про загальну середню освіту державного зразка.

Електронна бібліотека на порталі Інституту модернізації змісту освіти налічує 1288 підручників і посібників. На сайті доступні електронні версії підручників для 1-11 класів з усіх предметів, різних видань, для корінних народів, національних меншин та осіб з особливими освітніми потребами. Завдяки QR-коду вчителі та учні можуть за лічені секунди знайти необхідні підручники.

Нагадуємо про єдиний перелік корисних ресурсів для дорослих та дітей щодо психологічної підтримки, навчання та інформування – він за посиланням. Як відомо, понад 20 приватних онлайн-шкіл надали безкоштовний доступ до власних ресурсів від початку вторгнення рф на територію України. Зокрема – Ольгинський ліцей міста Києва, який дозволяє учням безоплатно навчатися на освітній платформі, а також використовувати записи відеоуроків.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.