22 грудня 2022 | Фоміна Віра

«Історія – це ліхтар у майбутнє, який світить нам з минулого»

Відповідно до плану роботи школи, з метою виховання інтересу до національної історії, поваги до минулого своєї держави, формування інтелектуальних умінь учнів під час роботи з джерелами історичної інформації, вміння самостійно організовувати свою діяльність з 12 по 16 грудня у школі проходив тиждень історії та правознавства, який був організований дистанційно. Планом було передбачено онлайн формат проведення, всі заходи мали електронні посилання.
Були продумані такі цікаві, різноманітні, навчальні, розвиваючі рубрики: інформаційні сторінки «Цікаві факти про Україну», «Чому «Русь-Україна», а не «Київська Русь?», краєзнавча гра «Подорож Україною», віртуальна екскурсія «Запорозька Січ», проєкт "Історичний календар. Місяць грудень», пресконференція «Боротьба України за незалежність: діячі Української революції 1917-1921рр.», урок-квест «Конвенція ООН про права дитини» , проєкт «Обличчя української історії» або «Славетні українці» (якби вони жили в епоху цифрових технологій).
В режимі дистанційного навчання учні мали можливість пограти у віртуальні ігри.
Тиждень історії виявився нестандартним, дуже інформаційним, змістовним, динамічним. Кожен учень мав можливість у будь - який час, будь -який момент долучитися до дистанційних заходів.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.