25 жовтня 2022 | Фоміна Віра

Зустріч з письменником Сергієм Зінченком

«В океані рідного народу відкривай духовні острови» (В.Симоненко)

Саме під таким гаслом учні школи №1 стали активними учасниками онлайн-зустрічі з письменником Черкащини Сергієм Зінченком, проведеної учителями української мови та літератури та бібліотекарем в межах місячника бібліотек.
Приємно, що учні нашого закладу читають і мислять. А тому й зустріч, хоч і проходила дистанційно, та все ж була пройнята зацікавленням школярів і змістом прочитаних творів, і розумінням проблем, порушених у них. Це відчувалося у запитаннях, що адресувалися автору з уст дітей, читалося у відкритих поглядах, в очах, що сяяли від того, що саме на …
Діти обмінювалися з письменником думками щодо вчинків героїв повістей «Зайченя» та «Отаман Холодного Яру», давали поради щодо написання продовження цих творів. Письменнику подарували ілюстрації, створені юними читачами за змістом повістей, з надією й побажанням: щоб черговий тираж вміщував ці художні шедеври.


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.