16 серпня 2023 | Фоміна Віра

Zero Waste Camp Kids в Наша Перша

Zero Waste Camp Kids в Наша Перша, 12 зустрічей. Ось і настав час підбивати підсумки.
Кожен учасник табору отримав можливість продемонструвати свої власні перемоги щодо життя в стилі Zero Waste або розповісти про них; про зміни у способі життя та поведінці, які відбулися у їх родинах, та яке з правил 5R вдається реалізувати найкраще.
Учасники кемпу виявили бажання створити капсулу часу, у яку вклали записки, побажання майбутнім поколінням, учасникам Zero Waste і закопали на території закладу.
Завершення зустрічі дало можливість побачити, що можна влаштувати пікнік в стилі "нуль відходів": піца, домашні власноруч приготовлені смаколики, свіжозварений компот, улюблена чашка...
Нагородою для всіх кемпівців були сертифікати участі, подарунки, a головне - це усвідомлення стилю Zero Waste. Дякуємо Kharkiv Zero Waste
"Ніколи не сумнівайтеся в тому, що маленька група свідомих відповідальних громадян може змінити світ, насправді тільки це його і змінює" Маргарет Мід.
Проєкт здійснюється Kharkiv Zero Waste за підтримки Calidris та інформаційної підтримки Міністерство освіти і науки України та Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України.

Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.