9 вересня 2023 | Фоміна Віра

Я люблю своє життя!

Життя – найвища цінність людини, бо воно дається лише один раз. Для зміцнення ментального здоров’я з учнями 9-х та 7-х класів було проведено заняття з елементами тренінгу «Я люблю своє життя!» (до Всесвітнього дня протидії самогубств – 10 вересня).
Разом з учнями сформували систему життєвих і духовних цінностей, визначили різницю між матеріальним і духовним, навчились приймати відповідальні рішення, усвідомили, що найцінніший скарб – це дар життя. Кожен з присутніх мав змогу поміркувати, щоб продовжити речення: «Я люблю життя…», «Жити-це….», «Головне в житті…..». У житті є і злети, і падіння – головне віднаходити в собі сили. Використовуючи вправу «Мій ресурс», учні створили чек-лист, за допомогою якого можна було отримати позитивні емоції і ментально відновитись.
«Найвеличніша з книг – книга життя, яку не можна ні закрити, ні знову відкрити за своїм бажанням», - казав А. Ламартін. Людей – мільйони. Вони, як зірки на небі, що горять незвичайним світлом. Життя кожного – це дорога, якою тільки йому призначено пройти.

Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.