24 січня 2015 | Фоміна Віра

Подорож до Черкас

Наш 9-А 16.01 (під час зимових канікул) здійснив цікаву екскурсію до м.Черкас. Ми побували на центральній площі біля стели Небесній сотні, вшанували пам'ять героїв хвилиною мовчання.
Дуже цікавою була екскурсія до художнього музею. Ми вивчили життя і творчість українського художника, лауреата Шевченківської премії Данила Нарбута. Вразили картини, пов'язані з історією України, портрети гетьманів, пейзажні твори.
Нам пощастило, саме в цей день відкрилася у музеї фотовиставка "День". Ми були першими відвідувачами, тому нам приділили багато уваги: брали інтерв'ю, ознайомили з новими виданнями. Нас нагородили безкоштовною підпискою газети "День", тому учні нашої школи можуть ознайомитися з матеріалами газети у шкільній бібліотеці. Відвідали ми й новорічну ялинку у центрі міста, дивувалися красі й величі найбільшому в Україні Михайлівського Собору. А ще ми здійснили пішоходну екскурсію "Будинки архітектора В.Городецького в Черкасах".
Багато вражень залишилося після цієї екскурсії.
Учні 9-А класу

IMG_4324 IMG_4325 IMG_4326


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.