21 січня 2024 | Фоміна Віра

Тиждень зарубіжної літератури

Вже традиційно з 15 по 19 січня у Нашій Першій пройшов тиждень зарубіжної літератури.
Почався він з інформаційних ранкових зустрічей, на яких учні початкових класів дізналися про сад імені казкаря Ганса Крістіана Андерсена (Оденсе, Данія), учні 5-11 класів спілкувалися на тему: «Читання може змінити ваш мозок // Як читання підвищує інтелект?».
Упродовж предметного тижня у шкільній бібліотеці можна було переглянути книжковий вернісаж «Шедеври світової літератури, які варто прочитати».
Учні 5-их класів шукали відповіді на завдання літературної вікторини "Шанувальники зарубіжної літератури ”. Призерами цього інтелектуального змагання стали:
1 місце – Панасенко Ілля (5-А)
2 місце – Трач Вікторія (5-А), Григоренко Владислав (5-Б)
3 місце – Поліщук Станіслав (5-Б), Михлик Назар (5-Б), Яковлєва Надія (5-В)
Учні 6-их класів взяли участь в інтелектуально-пізнавальній грі «Сім ключових слів».
Діти здійснили мандрівку у світ прекрасного, пригадали героїв зарубіжних казок, відгадували відеозагадки, складали сенкани, дізналися більше про творчість письменників і відкрили нові літературні таємниці.
Семикласники креативно працювали над створенням лепбуків до творів зарубіжної літератури, які вивчалися у цьому навчальному році.
Учні 8-9 класів підготували презентації улюблених творів зарубіжної літератури.
Кращими визнані роботи Цирфи Ангеліни, учениці 8-Б класу: "Трагедія В. Шекспіра "Ромео і Джульєтта" https://youtu.be/wA5aVOz9Qp0, та Саміченко Катерини, учениці 9-Б класу: П. Треверс "Мері Поппінс", Васюри Надії, учениця 8-Б класу: Дж. Остін "Гордість і упередження".

Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Коментарі та пінги в даний час закриті.

Коментарі закриті.