21 лютого 2024 | Фоміна Віра

День рідної мови

Українська мова – це наша багата спадщина, душа рідного народу та ключ до його культурного коріння. Вона єднає нас, дає можливість спілкуватися, творити та виражати свої думки та почуття.
Цього дня ми маємо можливість усвідомити красу та багатство української мови, а також зробити свій внесок у її збереження.
День рідної мови у Нашій Першій уже традиційно переростає у справжнє свято, яке надихає учнів на вивчення української мови, на творчість, на бережне ставлення до мовного багатства нашого народу.
Тож для учнів 3-4 класів участь у мовному квесті "Українська мова - це стильно" стало відкриттям багатства і важливості знання рідної мови. Захоплюючою для учні 5- 6 класів була мовна гра "Мови нашої слова - наче музика жива". Учні 5-11 класів стали учасниками Всеукраїнської дистанційної олімпіади з української мови "Зима - 2024" та в обласній патріотичній вікторині "Мова - генетичний код нації". На уроках мови учням 7-11 класів було запропоновано виконання ряду інтерактивних завдань з метою усвідомлення важливості мови для збереження національної ідентичності.

Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Коментарі та пінги в даний час закриті.

Коментарі закриті.