16 квітня 2024 | Фоміна Віра

День Цивільного захисту

Цьогоріч День Цивільного захисту та усі заплановані заходи було проведено з метою підвищення обізнаності та навичок учасників освітнього процесу щодо дій у надзвичайних ситуаціях.
Під час уроку ЦЗ учні мали змогу повторити та покращити свої знання з таких важливих тем:
- Правила поведінки в умовах воєнного стану, алгоритми дій під час сигналу «Повітряна тривога!», правила евакуації, порядок надання першої медичної допомоги;
- Пожежна безпека: правила безпеки в школі та вдома, вміння користуватися вогнегасником;
- Мінна безпека: різні типи мін та вибухових пристроїв, правила поведінки на небезпечних територіях, алгоритми дій у разі виявлення вибухівки;
- Аварії на хімічно небезпечних об'єктах: порядок дій та правила безпеки під час аварій на хімічно небезпечних об'єктах з викидом аміаку та хлору, а також порядок дій при застосуванні бойових отруйних речовин, можливі наслідки аварій на атомних електростанціях, правила поведінки та захисту в таких ситуаціях.
З працівниками закладу проведено навчання щодо порядку дій при надзвичайних ситуаціях, пов'язаних з аваріями на хімічно небезпечних об'єктах.
День цивільного захисту став цінним досвідом для всіх.
Учасники освітнього процесу здобули важливі знання та навички, які допоможуть їм діяти правильно та злагоджено у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Коментарі та пінги в даний час закриті.

Коментарі закриті.