11 березня 2015 | Фоміна Віра

Конкурс читців-декламаторів

У цей чарівний весняний день 11 березня у нашій школі був проведений конкурс читців –декламаторів на честь славетної постаті Т.Г.Шевченка, який проводився під гаслом «Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття». Свою майстерність декламації представляли учні 5-11 класів.
Кожен виконавець чи то він декламував власну поезію чи присвячену Шевченкові або ж і пера самого генія , вкладав всю свою душу, переживав кожне сказане слово. Були учасники, які виконували пісні, була присутня яскрава акторська гра. Неможливо виокремити когось одного як найкращого, тому що кожен мав яскравий виступ, як дітки, які вперше спробували взяти участь у такому заході, так і старшокласники. Приємно відзначити, що така велика кількість осіб захоплюється та цікавиться Шевченковою поезією. Тож дякуємо всим за участь. На завершення наша вам порада, яка вже стала крилатим висловом.
І чужому научайтесь, і свого не цурайтесь
Розвивайтесь різнопланово, бажаємо вам успіхів!

Тютенко А., учениця 11 класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.