21 березня 2015 | Фоміна Віра

Трансформація ринку в напрямі енергоефективного освітлення

У рамках Проекту «Трансформація ринку в напрямі енергоефективного освітлення» від Програми розвитку ООН в Україні в кожному класі Смілянської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 були проведені заняття з енергоефективності освітлення, під час яких використано комплект інформаційних матеріалів, а також методичних рекомендацій для учителів, які були надіслані колективу школи безкоштовно. Також  учні отримали додаткові матеріали: наклейки, магніти, диск з відеофільмом та мультфільмом тощо.

Для учнів 1-4 класів були проведені ігрові заходи на тему «Збережемо електроенергію», «Еко-будинок» із переглядом мультфільму «Добре світло».

У 5-8 класах проведені заняття у формі виховних годин з переглядом відеофільму та мультфільму з використанням отриманого роздаткового матеріалу на тему: «ЧОМУ ВАРТО СКАЗАТИ «ТАК» ЕНЕРГОЕФЕКТИВНИМ ЛАМПАМ».

У 9-11 класах проведені заняття у формі інтерактивних виховних годин з переглядом відеофільму та мультфільму з використанням отриманого роздаткового матеріалу на тему: «ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІ ЛАМПИ – АКТУАЛЬНА ПОТРЕБА СЬОГОДЕННЯ».

Учні дізналися про переваги енергоефективних ламп, в чому небезпека ламп розжарювання;  як використання того чи іншого типу ламп впливає на стан довкілля, економічний розвиток країни, бюджет родини. Учні формували власне ставлення до проблеми енергозбереження та шляхів її розв’язання.

     С.І.Палієва, заступник директора з виховної роботи

2 3 4


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.