8 квітня 2015 | Фоміна Віра

«Тато, мама, я – спортивна сім’я»

Image215 Image216 Image217 Image218 Image219 Image220

7 квітня 2015 року у ЗОШ №5 наша родина учениці 4-А класу Силки Єлизавети показали справжній приклад єднання та взаєморозуміння, взявши участь у веселому міському святі «Тато, мама я – спортивна сім’я». Назва дійства – говорить сама за себе.

Цей фестиваль уже став традиційним. Поєднавши і спорт, і розваги, і здорову конкуренцію свято стало одним із найулюбленіших для дітей та дорослих. Адже за щоденними клопотами родині не так вже й часто трапляється нагода разом провести час, дружньо позмагатися і відчути себе єдиною командою. Тому на першому плані – як спортивна основа, так і пропаганда сімейних цінностей.

Зі свого боку організатори (а це – відділ у справах сім’ї та молоді, відділ освіти та відділ культури й спорту) постаралися, щоб учасникам змагань було весело виборювати звання найспортивнішої сім’ї.

Участь у заході брали представники п’яти шкіл міста. Різні за інтересами, вподобаннями, професіями дорослі не втратили найголовнішого: молодечого запалу і таланту повертатися в дитинство. Девізом родини Силки – «Чемпіони вперед!».

Вітаючи конкурсантів організатори свята побажали якомога більше подібних свят, які несуть енергію добра та любові. З кожним роком цей фестиваль збирає все більше зацікавлених людей. Це свідчить про те, що у нас дійсно здорові, міцні сім'ї, в яких батьки і діти поважають один одного.

Досить оригінальними були і завдання: «Естафета», «Перегони з м’ячами», «Попади в ціль», «Комбінована естафета». Тож, доводилося татам, мамам і діткам стрибати, бігати, тренувати координацію рухів.

Варто зазначити, що сім’я учениці 4-Б класу Силки Єлизавети  посіла ІІІ місце у міському фестивалі «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

Педагогічний колектив школи вітає нашу спортивну сім’ю з перемогою і бажає надалі займатися спортом і вести здоровий спосіб життя.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.