22 квітня 2015 | Фоміна Віра

Увага! Патріотична акція

3Оголошується акція по збору національної української символіки (прапори , жовто-блакитні стрічки, значки, галстуки тощо) для патріотично налаштованої молоді міста Рубіжне Луганської області. Посилка буде відправлена 27.04.2015 року.  Чекаємо ваших внесків.

Акція оголошена в нашому місті у відповідь на лист, який надійшов до міської ради. Нижче подаємо зміст листа.

Шановні колеги!

Звертається до Вас Трущ Світлана Віталіївна, соціальний  працівник,  волонтер  громадської організації «Соціор» ( конт. тел.  050-569-06-92) від імені соціальних  та педагогічних працівників    м.Рубіжне  Луганської обл. вітаємо Вас з Великоднем!   Нехай це  свято наповнить серце світлими почуттями  любові та надії, подарує мир, злагоду, благополуччя.

Звертаємось  до Вас з  проханням.

Для проведення національно-патріотичної роботи з дітьми та молоддю, підвищення національної свідомості  населення, благоустрою міста не вистачає української символіки. На жаль, коштів на це нема. Всі залучені кошти йдуть на допомогу переселенцям із зони АТО (їх у місті зареєстровано понад 6400 осіб) та на допомогу воїнам Збройних сил України, що розташовані на території Луганської області.

Потрібні насамперед стандартні прапори  100см х 150 см  (90см х 130см),  також  прапорці на стіл, на автомобіль,  жовто-блакитні стрічки. Може є значки, галстуки, аксесуари до одягу тощо. Будемо дуже вдячні за будь-яку допомогу.

Віримо: Україна – єдина країна! 

Просимо класні колективи, батьків, мешканців міста долучитися до патріотичної акції. Можна передавати червоні маки, прикраси, державну символіку, прапорці, стрічки. Відповідальна особа – Туманова Юлія, голова волонтерського загону «Турбота», учениця 9-Б класу.

                                    4 С.І.Палієва, заступник директора з виховної роботи


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.