18 травня 2015 | Фоміна Віра

Пісенний марафон

Image092 Image093 Image094 Image095 Image096 Image097Пісня – це частина духовного життя кожного народу, і вона не залишає його ні в радості, ні в смутку, крок у крок слідує за ним від дитинства до старості. Кожне своє враження, кожне переживання людина виливає в пісні. Саме аби почути хіти сучасного музичного мистецтва й відомі українські народні пісні, у нашій школі був проведений «Пісенний марафон», у рамках якого відбулося «Шкільне Євробачення». Вперше музичний конкурс «Євробачення»  відбувся у Швейцарії у 1956 році в місті Лугано. В той час в конкурсі передбачали можливість об’єднання націй, тим більше у післявоєнний період. На сьогодні цей конкурс одна із самих очікуваних і популярних подій в музичному житті Європи. Наша школа не виняток! Минулого року в нашій школі відбулося перше «Євробачення», учасниками якого стали дійсно талановиті учні, які просто підкорили глядацьку аудиторію. Цього року музичний конкурс побачив нових зірок. Учениця 5-Б класу Коцуконь Вікторія виконала  пісню «За вроду дякую батькам», яку із задоволенням слухали всі глядачі. Учениця 6-А класу, Ткаченко Аліна, виконала дуже складну пісню «Эти желтые ботинки». А ось чудовий вокаліст Удоденко Назар, здивував глядачів вибором пісні, заспівавши хіт «Зоре моя вечірня». Наступна учасниця, Баштан Даша, у якої була дуже гарна група підтримки, виконала пісню «Не бійся». Спортсменка, і вдала виконавиця Філіппова Марія вразила всіх, чудово заспівавши пісню «Не бачу, не побачу». Остання учасниця, випускниця нашої школи, врешті переможниця «Євробачення-2015» Козлова Аліна, заспівала саму романтичну пісню на конкурсі «Він чекає на неї», виконання якої і принесло бажану перемогу. Підтримували виконавців учасники «Пісенного марафону», а саме: ансамбль 9-А класу з піснею «Україна – це ти», учениці    6-В класу Гноєва Оля, Маслюк Ксенія та Циганкова Вікторія з піснею «Червона калина», дует 6-Б класу Царенк Людмила та Леус Світлана з пвснею «На світі є одна країна», хор 8-Б класу із піснею «Все буде добре» та ансамбль 10-го класу з хітом «Старі фотографії».

«Пісенний марафон» та «Шкільне Євробачення» пройшли як ніколи чудово, та головне ми відкрили нові таланти, які згодом будуть прославляти нашу школу.

Учениця 8-Б класу, Плієва Марія


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.