3 червня 2015 | Фоміна Віра

Клич друзів – граймо разом!

  Нарешті сталася довгоочікувана подія.  У нашій школі  - було відкрито новий дитячий спортивний майданчик. Це -  подарунок від Фонду братів Кличків – благодійної організації славетних українських спортсменів, а також від партнера проекту Фундації «Кока-Кола». Як повідомлялося раніше, Смілянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 у цьому році стала однією із 20 переможців Всеукраїнського конкурсу «Клич друзів – граймо разом!» (завдяки активній участі учнів, учителів, батьків, випускників).

Головна мета проекту – популяризація здорового способу життя, сприяння розвитку спорту, підтримка талановитої молоді та проведення просвітницьких кампаній серед школярів і студентів, котрі прагнуть досягти успіху в житті.

На свято відкриття майданчика, що стало непересічною місцевою подією, завітали почесні гості: Березань Я.Г., секретар міської ради, виконуючий обов’язки міського голови, Шовкун А.О., перший заступник міського голови, Незнанова Н.О., начальник управління освіти, молоді та спорту, Яцина М.А., начальник відділу освіти, Сташенко Н.В., голова  профспілки працівників освіти, Щербина Н.М., методист методичного кабінету, Коломієць В.А., директор ДЮСШ «Олімп», Івченко О.В., депутат міської ради, Мотузенко О.О.- срібний призер Олімпійських ігор у Сеулі, Стельмах А., бронзовий призер Паралімпійських ігор у Лондоні, Марценішко О.О., учні, батьки.

Організатори свята (представники Фонду Кличків) урочисто відкрили спортивний майданчик та вручили директору  школи, Гайдай І.Б., офіційний сертифікат про те, що школа є переможцем конкурсу. Крім того, учителям фізкультури було вручено м’ячі та спортивне знаряддя, аби урізноманітнити  уроки фізичної культури.

Яскраві виступи Клочана І., Гречишкіної А., танцювальних колективів «Шторм» та «ЛАДЕнс» викликали позитивні емоції  в усіх учасників дійства. Колективу школи було вручено Грамоту управління освіти, молоді та спорту за перемогу у Фестивалі ранкової зарядки. Учителям фізичної культури було вручено грамоти за організацію спортивно-масової роботи. Також грамоти отримали учні – призери обласних змагань «Старти надій».

Щоб влаштувати урочисте відкриття майданчика, організатори приїхали з Києва та прихопили все необхідне для проведення свята. Відкриття цього спортмайданчика перетворилося на справжнє спортивне свято з різноманітними естафетами та конкурсами. Для учнів школи влаштували спортивні змагання.  Це були естафети на спритність, підтягування на перекладині, вправи зі скакалкою, гра з м’ячиком та ін. Активність просто “зашкалювала”, і від охочих брати участь не було відбою. Але не тільки сила та вправність дають змогу отримати перемогу. Знання і кмітливість стали запорукою успіху в  інтелектуальній вікторині. І на завершення багато учасників свята отримали подарунки, взявши участь у лотереї.

Дякуємо Фонду братів Кличків  та компанії «Кока-Кола» за чудове свято!

Фоміна В.О., вчитель інформатики,

координатор шкільного проекту

 IMG_1737 IMG_1742 IMG_1751 IMG_1758 IMG_1788 IMG_1793


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.