10 червня 2015 | Фоміна Віра

Подарунок від компанії “Київстар”

У наший час дуже добре вміти вміти користуватися Інтернетом. Але важливо знати безпечні сайти, щоб не натрапити на шахраїв.

Щоб запобігти неприємностям, представники мобільного зв'язку "Київстар" в лютому місяці провели захід під назвою "Безпечний Інтернет". Вони підготували дуже багато цікавих запитань для вікторини та провели квест. Також на початку оголосили, що найактивніший учасник отримає особливий подарунок. Захід був дуже цікавий, особливо квест, який ми проходили на наших шкільних комп'ютерах.

В кінці заходу всі учасники отримали подарунки: фірмові ручки, олівці, лінійки, магніти та бейджики. А потім оголосили, що найактивнішою була я - Міленко Ксенія.

На свято останнього дзвоника мені офіційно вручили мій подарунок - мобільний телефон. Я була дуже рада такому подарунку. І тепер я розумію, що знання приносять користь і приємні подарунки.

Міленко Ксенія, учениця 7-А класу

999 9999


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.