19 вересня 2015 | Фоміна Віра

Тиждень фізкультури і спорту

Image216Image215Image214Image213Image212Image211Спорт. Лише одне слово, а як багато воно значить! Спорт - складова частина фізичної культури, при якій основний акцент робиться на саме фізичний розвиток людини, зміцнення його здоров'я і самопочуття. Професійний спорт - та його частина, в якій беруть участь спортсмени, спрямовані саме на досягнення певного результату у своїй фізичній діяльності, на досягнення перемоги та нових спортивних рекордів. Спортивні змагання, серед яких Олімпіади, Чемпіонати та Турніри виявляють кращих спортсменів. Звичайно, мрія кожного спортсмена - перемога на Олімпійських іграх, найбільших світових змаганнях, які виникли ще в Стародавній Греції, а згодом збирали учасників з усього світу. Розвиток, пропаганду і популяризацію спорту проводять різні Спортивні Федерації, Асоціації та Союзи, хоча основну роль в цьому відіграє Міністерство спорту, туризму і молодіжної політики України. Спорт оточує нас практично з самого народження, в дитячому садку, школі, інституті. Багато вибирають його в якості своєї професії. І цьому чимало сприяє величезна і всенаростаюча популярність спорту і спортивного способу життя.
Для спортсменів нашої школи тиждень спорту видався урожайним. Було проведено низку спортивних змагань, де учні мали змогу проявити свої здібності. На День міста Сміла ми вибороли першість серед усіх шкіл міста. Гречишкіна Анна здобула перемогу у змаганнях зі стрибків на скакалці (90 повторень, 30 сек.), Литвин Тетяна та Попович Тетяна – перше місце (шашки). Віктор Краснолобов (22 повторення, 30сек., 16 кг.) та Філіпова Марія (19 повторень, 30 сек., 16кг.) перемогли у змаганнях зі штовхання гирі. Також вітаємо наших випускників: Клочана Іллю - переможця боїв ММА та Аністратенка Сергія, що посів третє місце у змаганнях з Кроссфіту.
Займайтесь спортом, будьте здоровими, адже, як говорив Арістотель: «Ніщо так не виснажує і не руйнує людський організм, як фізична бездіяльність»

Філіпова Марія, учениця 10-Б класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.