22 вересня 2015 | Фоміна Віра

Ми за мир на Україні!!!

Image208

На вулицях нашого міста спокійно. Щодня ми з радістю поспішаємо до школи, тому до певного часу не задумуємося над тим, що мир – це безцінний дар. Але коли чуємо повідомлення про події в зоні АТО, розуміємо, що й в Україні є діти, для яких мир – це сьогодні казкова мрія.
Генеральна Асамблея ООН в резолюції 55/282 від 7 вересня 2001 року ухвалила, що починаючи з 2002 року щорічно буде відзначатися 21 вересня Міжнародний День Миру. Мета його проведення – змусити людей зробити щось заради миру на нашій планеті, у кожній країні.
Тому учні восьмих класів нашої школи ініціювали та провели у День Миру флешмоб «Ми за мир на Україні». Кожен з учасників цього дійства став частинкою прапора рідної держави, який і утворили самі учні, виголошуючи гасло «Ми за мир на Україні!!!». Дівчата 10-А класу виготовили голуба власними руками – це той оберіг, котрий подарує нам тишу і спокій рідного міста. Стіни школи прикрашають малюнки учнів школи 5-А, 7-Б, 9-А, 10-А, 10-Б та 11 класів, якими вони висловлюють жагу до припинення війни та рідної землі під ногами.

Діти глибоко переймаються проблемами сьогодення, мріють бачити свою країну щасливою, щоб широкі жовті лани пшениці огортало мирне сине небо.

Учениця 8-А класу Должикова Ксенія

та учениця 10-А класу

Білякова Олександра


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.