5 жовтня 2015 | Фоміна Віра

Святкування Дня вчителя

На початку жовтня в нашій школі, як і в усих школах України, відзначили міжнародний День вчителя.

Ми всі пам’ятаємо свою першу вчительку, невпевнені кроки навчання у середній та старшій школі, пригадуємо веселі, сповнені надії шкільні роки. В такий день щоразу в пам’яті спливають наші вчителі, їх настанови, добрі поради та щирі усмішки. Ці спогади навіюють почуття ностальгії і в одночас гордості, шани та вдячності тим, хто вкладає в нас свої знання, навчає бути чесними і порядними, працьовитими і гідними громадянами своєї Батьківщини.
2 жовтня в нашій першій відбулися заходи, присвячені Дню вчителя, які підготували учні 10 класів. Була проведена урочиста зустріч наших вчителів "піратами" та вручення маленьких, але приємних подарунків у вигляді паперових корабликів та солодких шоколадних монет. Яскраво прикрашений хол, вхід в школу і двері кабінетів повітряними кульками та вітальними листівками піднімали настрій не тільки вчителям, а й учням. Ну і звичайно ж не обійшлося без приємних слів та букетів гарних осінніх квітів… Святкова концертна програма продовжила вітання викладачів, на якій урочисто вручили відзнаки вчителям та поздоровили вчителів-іменинників. Учасники концерту подарували вчителям заряд позитивної енергії, вітаючи їх піснями, танцями та міні-виставою, учні 9-б класу вручили нашим вчителям календар на 2015-2016 н.р. з Днями народження.

Учениця 9-б класу, Назаренко М.В.

YlxOuHf7Wd4ZsGRbQJxUXsTQR1AizaYPsFa2lPBYmLmk7tTz9wxjh2M


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.