3 листопада 2015 | Фоміна Віра

Представники вузів у закладі

Image133 Image134 Image135Вибір майбутньої професії – важливий вибір для кожного, і особливо для випускника школи.

Вибір професії – точка, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, де можливе і необхідне поєднання особистих і загальних інтересів.

Допомогти випускникам зорієнтуватися у виборі навчального закладу відповідно до своїх здібностей і схильностей – завдання навчального закладу.

Уже у цьому навчальному році у закладі відбулися зустрічі учнів із представниками вузів – Дніпропетровського університету залізничного транспорту – роботу Вишу представив декан факультету «Мостобудування» Вернигора Роман Віталійович; Білоцерківського аграрного університету – викладач – Пірова Людмила Вікторівна та Косіор Леся Тарасівна.

Старшокласники цікавилися умовами навчання, проживання, які предмети слід складати на ЗНО, необхідні для вступу тощо.

Важливу роль у співпраці відіграє школа, адже саме школа готує підґрунтя для того, щоб майбутній студент пізніше став не тільки висококваліфікованим спеціалістом у своїй галузі, а і освіченою людиною.

Заради ефективності партнерства школи і університетів, педагогічні працівники закладу готові здійснювати спільну діяльність – проводити конкурси, турніри, інтелектуальні ігри, щоб розвивати творчість, талант дітей, майбутніх студентів.

 

А.І.Цапенко, заступник директора з навчально-виховної роботи  


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.