17 листопада 2015 | Фоміна Віра

Тиждень української мови та літератури

0Image001 0Image002 0Image003 0Image004 0Image005У Смілянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 з 9 по 13 листопада пройшов тиждень української мови та літератури. Проведено багато цікавих та змістовних заходів. Зокрема, 13 листопада для учнів 8 класів була проведена виховна година на тему «Фразеологія» (вчитель Якимів В.П.). Учні змагались у командах, беручи участь у цікавих пізнавальних конкурсах: «Впізнай фразеологізми», «Пантоміма», «Твір з використанням фразеологічних зворотів». Паралельно велась гра з залом, учні пояснювали значення фразеологізмів, розпізнавали їх, будували речення. Кожен бажаючий міг виявити свою ерудицію та знання рідної мови. Всі учасники команд мали відмінні знання з теми «Фразеологія».

Відмінно з роллю ведучої цього заходу справилась Міленко Ксенія, яка підготувала яскраву і цікаву презентацію Должикова Ксенія. Учні обох класів були активними, з великим зацікавленням включалися в усі види робіт. Ця виховна година стала справжнім святом рідної мови.

 

Фурман Катерина, 8-А клас


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.