30 листопада 2015 | Фоміна Віра

Космічні пригоди

^79AAE65BE8010EDC51F44C589A2978FE65C7FF6A50F7DD5D12^pimgpsh_fullsize_distrФормувати інтерес до природознавства, як предмета, розвивати логічне мислення, спостережливість, допитливість,виховувати командний дух, чесність вчили учнів 5-Б, 6-В класу їх класні керівники Демиденко Н.В. та Бойко С.М., підготувавши квест «Космічні пригоди».

Дві команди учасників змагалися між собою в послідовному виконанні  заздалегідь підготовлених завдань, учасникам необхідно було здогадатися за підказками, де розташовані кабінети (їх зупинки) з наступними завданнями.

Приємно чути змістовні відповіді, які лунали з уст учнів, це говорить про їх інтелектуальний розвиток, ерудованість, зацікавленість до вивчення природничих наук та любов до навколишнього середовища.

Після проходження останньої зупинки команди повинні повернутися до кабінету біології для підбиття підсумків та оголошення результатів квесту.

При підведенні підсумків перемогу здобула команда учнів: Гуржій Крістіна (6-В), Махинько Юлія (6-В), Яценко Дмитро (6-В), Журило Анастасі (5-Б), Дакаленко Володимир(5-Б),  Озирський Олексій(5-Б), які були нагородженні сувенірними подарунками.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.