24 грудня 2015 | Фоміна Віра

Фестиваль народної пісні

IMG_4372Як могутня ріка бере силу з маленьких джерел, так і наша культура збагачується за рахунок родинної історичної спадщини – української пісні. Пісня є наш духовний скарб, який єднає нас, стирає кордони, розповідає світові про велич нашого співучого народу. Мовою пісні ми гортаємо сторінки історії.

Пісня! Як багато вона важить у житті людини! У ній його минуле, сучасне і майбутнє .У ній - душа народу. «Українська пісня! Хто не був зачарований нею, хто не згадує її, як своє чисте прозоре дитинство , свою горду юність, своє бажання бути красивим і ніжним, сильним і хоробрим?» - писав Олександр Довженко.

Нещодавно відбувся міський фестиваль народних та обрядових пісень, у якому брали участь художні колективи нашої школи. Вдало виступили вокальне тріо «Ніка» та вокальний ансамбль «Квіти життя» (художній керівник Пустовіт В.М.).

Дякуємо учасникам за чудовий виступ.

                             С.І.Палієва,

заступник директора з виховної роботи

Наші учні як завжди неперевершені і дивують всіх своїми чарівними голосами. Дякує вам за це! Дякуємо за наполегливість і старанність керівнику ансамблю Пустовіт В.М.

Дякуємо, щ о в Нашій Першій є такі талановиті діти та вчителі!

Величко Катерина,

учениця 10-А класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.