25 грудня 2015 | Фоміна Віра

Золоте зерно

«Золоте зерно» –  щорічне  свято, яке традиційно проводиться у грудні. Це-шкільне свято – свято Інтелекту, Гордості й Таланту.  У цей день Наша Перша   вшановує найрозумніших, найкмітливіших, найдопитливіших, найталановитіших! Це – еліта нашої школи.

Знання — ось та велика сфера, ось та ве­лика сила, що стоїть вище життя, у якій саме     життя знаходить свій смисл і своє виправдання. І школа вітала своїх переможців.  28 перемог здобуто учнями школи у міському етапі  предметних олімпіад, 11 – у конкурсах ім.. Т.Г.Шевченка та П. Яцика, 10 – у конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАН.

З привітальними словами до присутніх звернулись Гайдай І.Б., директор школи, Бритик Є., голова учнівського самоврядування, Марунич М.О., голова шкільного батьківського комітету. Від імені батьків Михайло Олександрович подякував учителям за клопітку працю та вручив директору школи запашний коровай. Подяками адміністрації школи та святковими подарунками було відзначено учнів – переможців предметних олімпіад, конкурсів, спортивних змагань, а також активістів шкільного життя.  У цих відзнаках спільні старання, наполеглива праця, міцні знання і віра в перемогу.

Слова глибокої вдячності і подяки за  професійну майстерність, педагогічний талант, душевну щедрість і виховання учнів нашої школи протягом багатьох років пролунали від Гайдай І.Б., директора школи, на адресу учителів, які  відкривають неповторний світ своїм вихованцям, вміло ведуть їх по стежках любові і доброти, запалюючи в їх трепетних серцях вогник допитливості, віри у справедливість, віри в себе!

Наша рідна земля славиться своїми талантами, своїми обдаруваннями. На її теренах линуть невмирущі слова поетів, дзвенять стоголосо пісні композиторів, виграють  вишиті рушники майстринь. А беруть свій початок із дитинства. Саме тому - велика подяка батькам,  що виростили і виховали чудових школярів: розумних, талановитих, сильних духом, вольових, цілеспрямованих. Голова батьківського комітету школи Марунич М.О. нагородив батьків Подяками за виховання дітей – переможців.

Окрасою свята були виступи учнів школи: Богуна М.(8-А), Роздобудько А. та Курбатової Д.(10-Б), вокального ансамблю «Квіти життя» (керівник Пустовіт В.М.), танцювального гурту «Шторм», соціально-психологічного театру «Нове життя».

Із наступаючим Новим 2016 роком присутніх привітали Хлопчик – Новий рік (Сергієнко Ю.) та символ Нового року – Червона Мавпочка (Тимошенко Я.). А провели свято Плієва М.(9-Б) та Хлівна Д.(6-А).

Ми сподіваємось, що в наступному навчальному році проростуть нові золоті зерна, а номінації стануть різноманітнішими. А учням школи бажаємо: «Творіть, дерзайте, підкорюйте золотий олімп!»

 

С.І.Палієва, заступник директора з виховної роботи

IMG_9780 IMG_9786


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.