17 лютого 2016 | Фоміна Віра

Play Your Part – cвято творчості

3wAWAEoKef408 лютого в актовій залі спеціалізованої школи №5 відбувся міський конкурс інсценізацій Play Your Part. Управлінням освіти молоді та спорту ініційовано проведення цього конкурсу з метою популяризації вивчення англійської мови серед учнів нашого міста.

Учнівська команда нашої школи взяла участь у цьому фестивалі із постановкою «Робін Гуд». Артисти нашого творчого колективу показали високу сценічну культуру, індивідуальність виконання, оригінальність творчого підходу, глибоке розуміння важливості висвітленої теми. Журі відзначило  високий рівень учнівської виконавської майстерності, чудове володіння англійською мовою, оригінальність творчого підходу та прекрасні сценічні костюми і декорації. Глядачі із захватом спостерігали за калейдоскопом  подій та феєричним дійством, непідробними емоціями акторів та майстерним виконанням ролей.

Маємо надію, що проведення такого конкурсу стане доброю традицією.

Кліменко І.О.,

вчитель іноземної мови

BKcNeQ9_OW4 DXXO3U2ZHy0


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.