22 лютого 2016 | Фоміна Віра

Вчимося вирішувати конфлікти

4jmBi6SnCmAСуспільство не може існувати без конфліктів, тому виникає потреба активізації творчого потенціалу молоді на популяризацію моделей ефективної комунікації та конструктивного вирішення конфліктів. Саме з цією метою було проведено обласний конкурс соціальної реклами «Вчимося вирішувати конфлікти». Важливо показати, що молодь бере активну участь у вирішенні проблем суспільства.

Конкурс проводився у співпраці Міжнародного жіночого правозахисного центра «Ла Страда – Україна» таЧеркаської міської дитячої громадської організації «Експериментальний творчий центр» за підтримки посольства Великої Британії в Україні. Конкурсний матеріал було поділено на три групи: лифлети, презентації та відеореклама. Роботи були представлені учасниками з різних міст Черкаської області, зокрема Іраклів, Жашків, Канів та інші. Конкурсні роботи мали відповідати таким критеріям, як доцільність, креативність, дотриманість норм, відповідність темі та доступність. Саме за цими критеріями у фінал вийшло 14 робіт, серед яких Наша Перша посіла І місце. Учасники-призери були нагороджені грамотами, подарунками та фігурками чоловічків-«медіаторів», зроблених в стилі handmade.

Однією з номінацій став «Приз глядацьких симпатій». Номінанти визначалися шляхом онлайн-голосування на сайті Черкаського Експериментального творчого центру. Поряд з нашим роликом глядачі відзначили конкурсну роботу Черкаської школи “Internos” (Між нами). Спільними зусиллями учнів, вчителів, друзів та просто глядачів ми набрали 203 голоси, що деякою мірою наблизило нас до такої довгоочікуваної перемоги.

Дякуємо всім, хто допомагав нам йти до перемоги: автори проекту – практичний психолог Наталія Анатоліївна Силка, соціальний педагог Світлана Василівна Линник, педагог-організатор Людмила Іванівна Яхненко; оператор – вчитель інформатики та математики Віра Олексіївна Фоміна, редактор монтажу – оператор комп'ютерного класу Вадим Анатолійович Бондаренко; герої ролику – Анна Чуменко (9-Б клас), Софія Коваленко (9-А клас), Діана Заєць (9-А клас), Руслана Капітан (9-А), Бритик Євгенія (11).

Цей проект допоміг показати, що суспільство не байдуже до проблеми грамотного вирішення конфліктів! Усім охочим хочемо сказати: «Беріть участь у конкурсах і перемагайте! Це того варте!»

Бритик Євгенія, учениця 11 класу

BRqjv4q_1q4


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.