9 березня 2016 | Фоміна Віра

Успіх приходить до того, хто в нього вірить

Image291Image292Учитель –  всебічно розвинена людина, а учитель зарубіжної літератури насамперед, адже він достеменно має знати  зарубіжну літературу, з ним можна говорити про театр чи музику – одним словом він повинен бути сучасним. А ще він має бути на "ти" з новітніми технологіями, щоб забезпечити оптимальну організацію навчального процесу відповідно до вікових особливостей.

Саме питання щодо використання новітніх технологій на уроках зарубіжної літератури і було розглянуто на засіданні міської творчої групи вчителів зарубіжної літератури (керівник Троцюк В.В.),  яке нещодавно відбулося на базі нашої школи.

Вчителі зарубіжної літератури міста мали можливість ознайомитися з досвідом роботи вчителів нашої школи Новочуб В.М. та Скубенко Т.М., які активно використовують інформаційні технології як на уроках так і в позаурочній діяльності.

Новочуб В.М.  розкрила питання щодо використання на уроках зарубіжної літератури проектної технології, а Скубенко Т.М.  провела майстер-клас щодо впровадження в роботу хмарних технологій, використання яких має суттєве значення для освіти.

Учителі мали можливість самостійно  використати комп'ютерні ресурси, які надаються користувачу, як онлайн-сервіси.

У роботі семінару взяла участь і виступила методист методичного кабінету Маслюк В.М.

Практика використання хмарних технологій Тетяною Миколаївною зацікавила учителів-учасників семінару, які відзначали цілеспрямованість та актуальність їх використання на уроках зарубіжної літератури.

 

Цапенко А.І., 

заступник директора

з навчально-виховної роботи.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.