15 квітня 2016 | Фоміна Віра

Патріотична зустріч з воїнами АТО

Image365 Image366 Image367   З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до Батьківщини, гордості за наших захисників Вітчизни у Смілянській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 відбулася зустріч учнів 9-х класів з учасниками бойових дій  - Вовком Андрієм (колишнім учнем школи) та Довгопятим Павлом (до речі, він тільки сьогодні вночі повернувся з АТО).

Учні школи радо вітали земляків, переглянули відеоматеріали, поділилися власними думками про події на Сході України, поставили запитання, які їх хвилювали, висловили теплі й щирі побажання молодим бійцям. У свою чергу Андрій і Павло  надали учням відверті відповіді, поділилися теплими спогадами про друзів-побратимів, волонтерів, передали частинку своєї енергії, мужності й оптимізму.

Дев’ятикласники з хвилюванням слухали розповідь воїнів-земляків про нелегкі будні на сході України, про свої успіхи та невдачі, про тих, хто загинув на полі бою та вшанували пам’ять про них – хвилиною мовчання. Молодь задавала питання про умови перебування в місцях бойових дій, про закінчення війни, про ставлення місцевих жителів до воїнів.

У ході зустрічі панувала атмосфера патріотизму і довіри. Школярів надихнув запал Андрія Вовка, його прагнення захищати Батьківщину і віра в перемогу. Це людина сильної волі, міцного характеру, впевнений в собі патріот України. Саме такими хочеться бачити наших учнів і саме про таку сильну і незалежну Україну мріє кожен із нас.

Щирі слова подяки воїнам за вірність, служіння Україні, її захист висловили директор школи Гайдай І.Б., учениці Плієва Марія та Музика Дар’я, вручивши воїнам квіти.

Час сплинув непомітно. Майже півтори години діти, затамувавши подих, слухали розповідь, запитували, спілкувались. Ніхто не залишився байдужим.

Попереду в Андрія складні операції, сподіваємось, що вони пройдуть успішно.

Тож учні бажали йому якнайшвидшого одужання.

                                     С.І.Палієва, заступник директора з виховної роботи


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.