26 квітня 2016 | Фоміна Віра

Пам’ятаймо Чорнобильський квітень: до 30-річчя Чорнобильської катастрофи

Image399Image397 Image398Image400 Image40126 квітня 1986 року почався відлік біди Чорнобильської катастрофи. Вона вразила весь світ, приголомшила людей страшним розмахом не відомої раніше біди, трагічні наслідки якої відчуватиме ще не одне наступне покоління.

Цього року виповнюється 30 років з часу екологічної катастрофи. З нагоди цієї дати у нашій школі пройшли заходи. Урочисті лінійки-реквієми «На Чорнобиль журавлі летіли» були проведені для учнів 5-11 класів (підготували учні 9-Б класу, класний керівник Величко О.О.). Учні 1-4 класів підготували інформаційні хвилинки «Дзвони Чорнобилю». Змістовна виставка літератури, присвяченої Чорнобильській катастрофі, була організована у шкільній бібліотеці. Шкільне журі визначило переможців конкурсу-виставки малюнків «Збережемо Землю від лиха» (відповідальна Яхненко Л.І.). У шкільній газеті «Наша перша» вміщено матеріал, присвячений 30-річчю катастрофи на ЧАЕС. В усіх 5-11 класах пройшли виховні години на тему «Мужність і біль Чорнобиля».

Б'ють тривожним набатом дзвони Чорнобиля... Вони нагадують: Пам'ятайте! Хай не повториться! Хай земля зацвітає навесні пишним буйством кольорів, хай пнуться до сонця трави, хай повертаються з чужини журавлі, несучи на крилах радість зустрічі з рідною землею. Хай кожен новий день сповнює ваші серця миром, спокоєм, одухотвореністю. Пам'ятаймо!

С.І.Палієва, заступник директора з виховної роботи

 


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.