10 березня 2016 | Фоміна Віра

Євроклуб «Горизонт»

Image405 Image406В цьому році у нашій школі проводить роботу Євроклуб «Горизонт». Найактивніші учні Нашої Першої вирішили долучитися до його роботи. І неспроста…

Нині «Горизонт» має цікаву стратегію своєї подальшої діяльності, яка планується та керується органами Ради клубу, на чолі якого стоїть Президент і Рада Міністрів, які обираються учнями – членами Євроклубу.

На першому засіданні учні обрали Президента. Бажаючих було багато, відповідно вибір був дуже складним. Можна сказати, що обирали найкращого серед найкращих. У результаті чесного голосування Президентом клубу обрано ученицю 8-А класу Атаханову Кароліну.

Обрана Рада Міністрів клубу працює за п’ятьма напрямками:

  1. Міністерство «Суспільствознавці» (кер. Яхненко Л.І. педагог-організатор)

Міністр - Галич Катерина, 10-Б клас

  1. Міністерство «Європейці» (кер. Хлівна Н.В. вчитель англійської мови)

Міністр – Тищенко Вікторія, 10-Б клас

  1. Міністерство «Політологи» (кер. Кавун І.М. вчитель історії)

Міністр – Плієва Марія, 9-Б клас

  1. Міністерство «Блогери» (кер. Фоміна В.О. вчитель інформатики)

Міністр – Бражник Вікторія, 10-А клас

  1. Міністерство «Патріоти» (кер. Линник С.В. вчитель історії)

Міністр – Кравченко Єлизавета, 8-А клас

Саме ці люди за участі керівника Євроклубу Силки Н.А., згідно з планом роботи, щомісяця проводитимуть заходи, спрямовані на  розширення кругозору учнів щодо традицій європейських народів. І найближчим часом на учнів школи чекає свято Дня Європи.

Проте учнів, напевне, цікавить інше запитання : «А що ж уже встиг зробити Євроклуб?»

За недовготривалий час за нашої ініціативи  організовано і проведено телеміст зі школою-партнером  у м. Яремче. Подібний тісний зв’язок зі школами України дає можливість і спілкуванню між учнівськими колективами, і можливість обміну досвіду між ними. І це лише одна з багатьох перспектив діяльності Євроклубу.

Якщо ви бажаєте розширити власний кругозір, знайти нових друзів, любите подорожувати, запрошуємо Вас приєднатися до Євроклубу «Горизонт».

Хто сказав, що все уже відкрито?

Нащо ж ми народжені тоді?

В океані рідного народу

Відкривай духовні острови!

А ми пропонуємо відкривати разом з нами дива Європи!

М.Плієва, міністр-політолог Євроклубу «Горизонт»


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.