10 травня 2016 | Фоміна Віра

Козацькому роду – нема переводу!

Image409Image413Image412Image411Image410Image408Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») є системною формою позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання учнівської молоді, важливим засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи.

Метою гри «Джура» є виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, здорового способу життя, духовно-багатої та фізично-розвиненої особистості.

З 4 травня по 6 травня команда нашої школи «Варта» в складі 8 учнів: Запорожець Назар (9-Б), Музика Дар’я (9-Б), Макаренко Ігор (9-Б), Антонов Андрій (9-Б), Чмут Богдан (9-Б), Запара Дарина (9-А), Карпенко Володимир (9-А), Ткаченко Артем (10-А) та керівники загону: Яхненко Л.І. (педагог-організатор), Левченко А.М. (вчитель фізичної культури) взяли участь у першому міському етапі Всеукраїнської гри «Джура», достойно подолавши усі конкурси.

Конкурси та змагання відбувалися у наступних номінаціях: творчо-мистецький звіт «Ватра», історична гра «Відун», таборування «Бівак» (ІІ місце), конкурс строю та пісні «Впоряд», туристсько-спортивна смуга перешкод, теренова гра, стрільба та змагання «Рятівник» з надання першої долікарської допомоги та елементи рятувальних робіт, де наша команда в цьому конкурсі здобула перемогу та отримала І місце. Особлива подяка Левченко А.М., вчителю фізичної культури, Тарасенко М.В., Бондаренко В.А., Линник С.В., Подрушняк Л.І., Колюці В.М., Пустовіт В.М., Скубенко Т.М. - педагогам, які готували команду та адміністрації школи, яка підтримувала даний захід.

 

 

Яхненко Л.І., педагог-організатор


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.