15 травня 2016 | Фоміна Віра

Враховуй різницю

17051У Черкаській області стартував освітній проект для шкіл “Враховуй Різницю” («Долаємо прірву: інструменти для об’єднання розділених громад»), в межах якого старшокласники в школах вивчатимуть новий предмет “Кроки до порозуміння”. До проекту у Черкаській області залучено 50 шкіл. На спеціальних уроках та виховних годинах  учні 9-11 класів навчатимуться медіаграмотності, того, як порозумітися в умовах конфлікту і поважати різницю у думках та поглядах, як сприймати інформацію критично і захищатися від маніпуляцій, а також формулювати та відстоювати власну позицію в обговореннях і дискусіях. Долучилась до цього проекту і Наша Перша.

Навчальний семінар-тренінг з курсу за вибором «Кроки до порозуміння» відбувся 12-13 травня 2016 року на базі КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради». Для участі у тренінгу були запрошені директори, заступники директорів,  вчителі  навчальних закладів міста та області. Тренінг провели тренери Присяжнюк С.С. (м. Житомир) та завідувач лабораторії виховної роботи  Кудін В.С. (м. Черкаси).

С.І.Палієва, заступник директора

з виховної роботи, учасник тренінгу

17052 17053


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.