17 червня 2016 | Фоміна Віра

Наша Перша на шляху до Європейської співпраці.

14886Image561    У 2016 році, який був оголошений роком англійської мови, наш навчальний заклад почав працювати у програмі e-Twinning. Це навчальна програма Європейської комісії є потужним стимулом для вивчення іноземних мов і покращення рівня використання ІТ-технологій. В рамках цієї програми учні отримують досвід створення спільних проектів.

В одному з таких проектів під назвою «Мир вдома, мир у всьому світі» взяли участь учні нашої школи. Цей проект проходив у форматі конкурсу між учнями шкіл-учасниць із Туреччини, України, Польщі, Тунісу, Румунії та Македонії.

Мета проекту – усвідомити необхідність мирного життя у своїй країні та у всьому світі. Конкурс проходив у чотирьох секціях: твір-есе, відеоролик, фото та малюнок. Оцінювалися лише десять кращих робіт у кожній секції.

Приємно відзначити, що роботи учнів нашої школи визначені як найкращі, так як увійшли у трійку призових місць у кожній секції.

У секції «Твір-есе» переможцем стала учениця 8-А класу Захарова Анна з роботою «Все чого я хочу – це мир». У секції «Відеоролик» перше місце посіли учні 10-А класу Люлька Артур та Брощан Мар’яна з роботою «Ми хочемо жити без війни». У секції «Фото» друге місце зайняла учениця 8-А класу з роботою «Тато – мій захисник». У секції «Малюнків» друге місце посіла  учениця 5-А класу Марунич Катерина з роботою «Прийде час, коли не потрібно буде воювати». У цій же ж секції увійшли в десятку, а саме 6 та 10 місце відповідно, учениця 5-Б класу Шевченко Ольга з роботою «Україна мирна назавжди» та учень 6-В класу Гунченко Іван з роботою «Дорослі, не допустіть війни». Також подяка виноситься Лозовій Дар’ї за участь у секції малюнків.

Саме завдяки участі у цьому конкурсі учнів нашої школи ми вийшли на шлях до Європейської співпраці та заявили про себе на Міжнародному рівні. Дякую усім за результативну, плідну та творчу працю!

Хлівна Наталія Володимирівна,

вчитель-координатор програми e-Twinning

 

 


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.