23 червня 2016 | Фоміна Віра

Результати випускників 2016

9584963d35d283d14a83b9ad601b6db8Вчорашні учні, сьогоднішні випускники за півкроку до дорослого  самостійного життя. Цікаво вступати у доросле, невідоме майбутнє з хорошими результатами і можливостями. Так, саме хороші результати наших випускників за результатами ЗНО/ДПА з української мови, математики, історії України радують самих випускників, їх батьків та педагогів школи. Жоден випускник 2016 року не має результатів початкового рівня з предметів, що відбувалися у формі ЗНО/ДПА.  Такий успішний результат маємо завдяки наполегливості, професіоналізму  педагогів школи: Сорочинської С.К., Степанової Р.Д. - учителів української мови і літератури, Палієвої С.І. - учителя математики, Кавун І.М. - учителя історії.

Незабаром стартує вступна кампанія -  дуже хочеться, щоб кожен зробив правильний вибір і він був успішним в майбутньому.

Ще не раз, напевно будете сумувати за вільним шкільним життям, за безтурботним існуванням у родинному гніздечку -  але слід пам'ятати, що без самостійності не станеш дорослим.

Успіхів Вам!


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.