1 вересня 2016 | Фоміна Віра

День знань

Шкільне подвір'я, строге і смутне, саме першого вересня вмить перетворилося на барвисте море, заяскравіло вишиванками та радісними посмішками, заповнилося дітьми, їх батьками, а коридори та класні кімнати -  дзвінкими голосами.

Прийшла пора навчатися, з літечком прощатися,

Всім до книжки з зошитом повертатись час.

Закликає вересень за науку братися

І веселим дзвоником всіх збирає нас.

В добрий час, у легку годину

Йдіть сміливо в Країну Знань!

Вся шкільна дорога родино,

В рідну школу йди без вагань!

День Знань — це особливе свято! Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого. А тому уважно вслухалися школярі у напутні слова і директора школи Гайдай І.Б., і гостей свята Маслюк Н.С., Прокофєва М.

Перший дзвоник — це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників, а також і для випускників, адже маленькі сьогодні вперше переступлять поріг незвичайної і дивної країни, де будуть навчатися протягом багатьох років, зростатимуть і мужнітимуть. А випускники востаннє переживають сьогодні зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і торуватимуть власні шляхи, щоб творити свою Державу. Та сьогодні вони за руку привели у шкільну родину свою зміну, тих, хто стане гордо носити ім'я Першокласник Нашої Першої!

Дорогі діти! Школа гостинно відчинила для вас усіх свої двері і запрошує у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети. Запам’ятайте на все життя, що

Найсвітліша дорога в світі —
Це дорога до знань, до школи.
Пам’ятайте це, любі діти,
Не забудьте цього ніколи.

Адже всього, що вмієш, і всього, що знаєш, за плечима не носити. Не лінуйтеся і не зупиняйтеся на досягнутому, розвивайте свої таланти, творчість, здібності. А школа сприяє цьому. Учіться бути мудрими, добрими і людяними. Виростайте справжніми людьми!

00079.00_13_39_43.неподвижное изображение005


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.