6 грудня 2016 | Фоміна Віра

День збройних сил України

Сьогодні в Україні відзначається День збройних сил. Це свято було засноване постановою Верховної Ради України в 1993 році. Щорічно воно відзначається 6 грудня – в день ухвалення в 1991 році закону України «Про Збройні Сили України».

В цей день всі громадяни країни висловлюють повагу українським солдатам та офіцерам, які на сході України в важких нелюдських умовах боронять мирне життя українців.

Учні 11-Б та 8-В класів сьогодні говорили про становлення українського війська в різні періоди історії, про героїв, які  не шкодував свого життя, захищаючи Батьківщину.

Зараз, у неспокійний для нашої неньки - України час, наші воїни-захисники відстоюють єдність нашої країни в зоні АТО. Капковський Назарій, учень 8-В класу (батько якого Капковський Андрій Миколайович  приймає участь у антитерористичній операції на Сході країни), передав прапор від військовослужбовців у музей школи.

Ми пишаємося героями, які нині захищають Україну. Тож у цей святковий день бажаємо: «Повертайтеся додому живими!».

ahpnlqhzhsy

20161206_093529

20161206_093903


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.