31 грудня 2016 | Фоміна Віра

Я іду сюди з радістю

Я іду сюди з радістю,тому що тут моє життя, мій берег здійснення бажань і сподівань. Досвідчений  наставник і колишній директор Бурова М.В. колись  мені сказала: «Школа або  затягує, або  відкидає». Затягнуло. Не можу уявити, як би склалося моє життя, якби не Перша. Тільки тут бачу відкриті і довірливі очі колег, відверті і щирі посмішки дітей, чекаю з нетерпінням новин від випускників,відчуваю справжню підтримку і віру в мене батьків учнів.

Я дякую вам, що ви любите її так як і я, нашу школу. Ми разом готові експериментувати, пізнавати, змінюватися. Ми вміємо дати відсіч негативу і прийняти правильні рішення. Ми вміємо мобілізувати свої сили і бути кращими у всіх наших починаннях. Ми вміємо вибачати і дивитися у завтрашній день. Ми -  велика сила,великий інструмент, в якому цінується звук кожної струни.

Нам-95! Дуже почесний вік. Але ми молодіємо, адже атмосфера у закладі перенасичена новими ідеями і планами.

Бажаю усім, хто має відношення до Нашої Першої, успіхів вагомих і переконливих, процвітання і розвитку. Нехай переповнюється серце гордістю  за вірно обраний шлях , дорогий мій колективе!

                                                                              З любов`ю,директор школи

                                                                                            Гайдай І.Б.


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.