28 січня 2017 | Фоміна Віра

Їх іменами названі вулиці нашого міста

 Іноді час жартує з людьми, стираючи їхні імена з пам'яті нащадків. Для одних це вирок по завершенні нікчемного існування, для інших - входження в легенду, коли для увічнення високого образу, вже не потрібне ім'я. Для всіх прийдешніх поколінь людина стає символом, у якому втілюються найкращі праг­нення і сподівання.

Учні 5-А класу розпочали роботу над довготривалим проектом «Їх іменами названі вулиці нашого міста», реалізація якого триватиме упродовж 2017 року. Творчі учнівські групи  (керівники Солонична А., Каліна А., Кугот А., Дживага І., Говоріщева В., Верченко О.) організували і представили учням 5-А, 5-Б та 5-В класів першу частину проекту, присвячену 73-й річниці визволення Сміли від фашистських загарбників.

Учасники проекту зібрали матеріал, зробили фотозйомку вулиць та пам’ятних знаків на честь Ю.Канарського, О. Міщенка, В.Сенатора, Н. Ткаченка, І. Орлова, В.Ромейка. Напрацювання учнів були представлені у мультимедійній презентації, до якої також було додано фотоматеріали.  У планах п’ятикласників здійснити пішохідні екскурсії вулицями міста, продовжити збирання матеріалів і наступну презентацію напрацювань присвятити Дню примирення та Перемоги.

А час іде… Лине бистриною життя. Час, узятий нами у полон, час, який усе прогресивне людство використовує для Добра і Миру. Кожний день для нас відкриття чогось нового в собі, в навколишньому світі.

    Щовечора ми засинаємо з думкою, що проснемось у новому дні, дні, якого ще ніколи не було (він наступив вперше у житті) і якого ніколи не буде вже потім. Все, що ми зробимо в цей день, доброго і злого, час покладе на терези нашого життя. Пам’ятаймо про це!

 

                                                                         С.І.Палієва, класний керівник 5-А класу


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.