26 жовтня 2017 | Бондаренко Вадим

Віртуальна зустріч з школою-партнером із м. Яремче

Доброю традицією стали віртуальні зустрічі із школою – партнером із м. Яремче. Цього року зустріч набула значно ширших масштабів. На базі Яремчанської школи відбувся семінар – практикум заступників директорів з навчально – виховної роботи району.

Ми мали нагоду поспілкуватись не лише з нашими друзями – партнерами, а і поділитися досвідом із важливого питання  про компетентнісний підхід до навчально – виховного процесу в школі.

Учителі Яремче поділились досвідом роботи з даного питання. Варто зазначити, що актуальність теми семінару надзвичайно важлива. Учителі Силка Н.А., Дубовик В.О., Баштан Н.В., Ткаченко Л.Л., Скубенко Т.М., Хлівна Н.В. мали можливість визначити спільне та відмінне у підході різних шкіл до питання компетентнісного підходу у навчанні.

Учасникам Яремчанського семінару наші учні, гурт «Квіти життя» подарували чудову українську пісню. Шкода, що так мало часу провели разом із друзями, але тішить одне: незабаром, на осінніх канікулах наші учні у рамках проекту « Як козаки та гуцули Україною мандрували» знову побувають у прекрасному місті. Повеземо наші найкращі вітання, гостинність до благодатної гуцульської землі.

Ткаченко Л.Л., учитель української мови та літератури


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.