24 листопада 2017 | Бондаренко Вадим

Найбільший урок у світі!


20 листопада відзначався Всесвітній день дитини! Свято всіх дітей на планеті, а також тих, хто сьогодні робить все можливе для покращення ситуації найбільш уразливих дітей і створення для них кращого майбутнього. Україна долучилась до проекту ЮНІСЕФ «Найбільший урок у світі», мета якого - провести Найбільший урок у світі у 600 школах України і розповісти більше ніж 15000 дітей про Цілі сталого розвитку ООН. Саме досягнення цих цілей покращить життя кожної дитини. Приєднались до цього проекту і учні 6-А класу, провівши такий урок. Вони переглянули анімацію для дітей про Глобальні цілі сталого розвитку, взяли участь в обговоренні проблем, які виникають перед людством, говорили про можливі шляхи вирішення цих проблем. Варто зазначити, що у 2015 році світові лідери затвердили 17 глобальних цілей, які мають на меті викорінити бідність, голод, війни, подолати нерівність та несправедливість та зупинити зміну клімату до 2030 року. На думку ЮНІСЕФ, для досягнення цих цілей діти повинні знаходитися у центрі формування порядку денного.
«Найбільший урок у світі» відбувається завдяки партнерству з Волонтерами ООН, Молодіжною консультативною групою ООН, проектами GoGlobal, U-Report, «Агенти змін», програмою «Teach for Ukraine» та студією онлайн освіти EdEra.

Прес-центр 6-А класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.