30 листопада 2017 | Бондаренко Вадим

Реклама–фест «Моя школа найкраща»

 

Знову привітними посмішками і теплими словами нас зустріли наші друзі, генератори багатьох креативних конкурсів та фестивалів – Черкаський Державний Технологічний Університет, а саме факультет економічної кібернетики та маркетингу. На початку навчального року з ініціативи ЧДТУ було організовано конкурс реклама – фест «Моя школа найкраща». Наша Перша не могла залишитися осторонь такої події обласного рівня. Тож творча команда  учнів 8,10,11 класів Клюшина А., Люлька А., Міленко К., Величко С., Запара Д., Плієва М. на чолі з керівниками проекту Силкою Н.А., Фоміною В.О. створила диво - історію про казкову країну Наша Перша у форматі скрайбінг – ролика.

29 листопада нас чекала феєрична поїздка до міста Черкаси. Фотозона, виставка рекламної продукції, пісочна анімація, запашна кава та смаколики - таким був початок свята. Участь у заході взяли творчі команди навчальних закладів не лише Черкас, а й усього регіону. Представники цих шкіл протягом останніх місяців надсилали свої відеороботи на запропоновану тематику. Цього ж дня глядачі мали змогу переглянути, на думку журі, кращі з них. Учні намагалися якомога змістовніше розповісти про свої школи та чим саме вони найкращі. На завершення заходу команди шкіл отримали сертифікати переможців у різних номінаціях, зокрема, за краще художнє оформлення, кращий документальний стиль, невичерпний оптимізм та енергійність, кращу комбінацію зображення та звуку, кращий логотип, краще креативне рішення та макет зовнішньої реклами, професійне виконання тощо. Крім того, учасникам вручили подарунки від спонсорів свята. На завершення оголосили переможців. Дипломом третього ступеня нагородили Черкаську ЗОШ №25. Друге місце виборола команда Черкаської спеціалізованої школи №31. Перше ж місце посіла Смілянська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. Призери отримали цінні подарунки та грошові винагороди у розмірі 700, 1000 та 1500 гривень за 3-тє, 2-ге та 1-ше місця відповідно. Тож ми дякуємо організаторам конкурсу і звичайно творчій команді нашої школи. Пам’ятаймо, що наша школа – НАЙКРАЩА!!!


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.